Sveti Stefan otvoren za posjetioce

Bez autora
Apr 22 2012

Grad-hotel Sveti Stefan, biće otvoren danas i sjutra za posjetioce koji žele da vide šta je učinjeno na rekonstrukciji tog ljetovališta. Prvi gosti stići će u ponedjeljak, dok će punim kapacitetom raditi od sredine juna. Otvaranje grad-hotela, čija rekonstrukcija traje pet godina, više puta je bezuspješno najavljivano, zbog čega su mještani Svetog Stefana, Miločera i Pržna tražili od nadležnih preispitivanje ugovora o zakupu, dok su iz pojedinih opozicionih partije zahtijevali njegovo raskidanje. Vlada je početkom 2007. godine nekada najprestižnije crnogorske hotele Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža dala u zakup na 30 godina singapurskoj kompaniji Aman rizorts /Resorts/. Rekonstrukciju poznatog ljetovališta od Amana je kasnije preuzela grčka Restis grupa.

Sveti Stefan otvoren za posjetioceGrad-hotel Sveti Stefan, biće otvoren danas i sjutra za posjetioce koji žele da vide šta je učinjeno na rekonstrukciji tog ljetovališta.

Kako je najavljeno iz kompanije zakupca, Adriatik propertis /Adriatic Properties/, prvi gosti stići će u ponedjeljak, dok će punim kapacitetom raditi od sredine juna.

Otvaranje grad-hotela, čija rekonstrukcija traje pet godina, više puta je bezuspješno najavljivano, zbog čega su mještani Svetog Stefana, Miločera i Pržna tražili od nadležnih preispitivanje ugovora o zakupu, dok su iz pojedinih opozicionih partije zahtijevali njegovo raskidanje.

Vlada je početkom 2007. godine nekada najprestižnije crnogorske hotele Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža dala u zakup na 30 godina singapurskoj kompaniji Aman rizorts /Resorts/. Rekonstrukciju poznatog ljetovališta od Amana je kasnije preuzela grčka Restis grupa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik